Tarjoamme asiakkaillemme avoimen lähdekoodin ajasta ja paikasta riippumattomia selaimella käytettäviä kokonaisratkaisuja, konsultoinnista laadukkaaseen tuki- ja ylläpitopalveluun. Huolehdimme järjestelmästäsi Mediamaisteri Oy:n taustatuen avulla ja sinun vastuulle jää vain sisällön päivittäminen.

Lue lisää
Joomla cms

Kustannustehokas ja monipuolinen palkittu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä/julkaisujärjestelmä niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöille. Käyttäjäystävällinen Joomla on pienien ja keskikokoisten www-sivujen toteutuksessa vahvimmillaan, joissa tiedottaminen ja viestintä on avainasemassa.

Joomla on ollut tuotteenamme 1.0 versiosta alkaen, lähes siis yrityksen perustamisesta asti.

Lue lisää
Drupal cms

Drupal on suosituimpia avoimen lähdekoodin ohjelmistoja laajoissa intra/extranet ratkaisuissa. Drupalin monipuolisuus ja modulaarinen rakenne lukuisine lisäosineen mahdollistavat monipuoliset ja laajat ratkaisut. Drupal on integroitavissa ja räätälöitävissä yksityiskohtaisien tarpeiden mukaan, jonka vahvuus tulee esille keskikokoisissa ja suurissa verkkopalveluissa.

Drupal on suosittu myös ohjelmistokehitysalustana ja Mediamaisteri Oy on toteuttanut Lerlin HRD-tuoteperheen Drupal pohjaisena.

Lue lisää
Magento verkkokauppa

Markkinoilla suosittu ja nopeasti kasvava avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, jonka kattavat ominaisuudet mahdollistavat vaativammatkin ratkaisut. Verkkokauppa on kustannustehokas ratkaisu yrityksen liiketoiminnalle, joka tukee kivijalkaliiketoimintaa. Verkkokaupan avulla yritys pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin tekemällä ostamisen entistä helpommaksi. Jokainen verkkokaupassa tapahtuva toiminto voidaan käsitellä tehokkaasti ja vaivattomasti vain internetselainta käyttämällä. Verkkokaupan ulkoasu on mahdollista muokata juuri asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Monikauppa -ratkaisussa eri verkkokauppanäkymille voidaan tehdä omat ulkoasunsa.

Lue lisää
Futurality - PK-yrityssimulaatio

Futurality on pk-yrityksen perustamiseen ja käytännön toimintaan valmentava eYritys, jossa työvälineinä toimivat toiminnanohjausjärjestelmä (Futural ERP) ja virtuaalinen liiketoimintaympäristö.  

Liiketoimintaympäristö muodostuu palveluntuottajista, tukkuliikkeistä, asiakkaista, pankista sekä viranomaisista. Oppijat perustavat ympäristöön kuvitteellisia eYrityksiä, jotka käyvät kauppaa toisten pelaajien ja muiden pelissä toimivien yritysten kanssa sekä hallinnoivat omaa liiketoimintaansa.

Tawastan ja Futurablen yhdistymisen myötä Futurality-käyttöönotot myös meiltä.

Lue lisää
Futurality - PK-yrityssimulaatio

 

Futural Skills -reaaliaikainen mobiilityökalu oppimisen seurantaan niin tutkinnon osien, työssäoppimisen kuin näyttöjen osalta.

Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan vuorovaikutuksen opiskelijan ja opettajan/ohjaajan välillä. Selkeät näkymät ja mittarit kuvaamaan opetussuunnitelman (OPS) "suomeksi".

Lue lisää
Futural ERP

Futural ERP (Enterprise Resource Planning) on Odoo-pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii kaiken kokoisille toimijoille. Futural ERP:in avulla jopa koko yrityksen toiminta hoituu yhdellä järjestelmällä. Ohjelma on monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä avoimen lähdekoodin tuote PK-yritysten, yhteisöjen ja järjestöjen tarpeisiin. Selainpohjainen, lisenssivapaa järjestelmä on kaikkien saatavilla, ja sen automatisoitujen prosessien avulla vapaudut ylimääräisistä aikaa vievistä rutiineista.

Ohjelmiston ydin on asikastieto, mikä tarjoaa työvälineet asiakassuhteiden, myynnin, markkinoinnin ja huollon hallintaan. Asiakkuudenhallinnalla (customer relationship management, CRM) tarkoitetaan asiakaslähtöistä lähestymistä toiminnan kannalta merkittävien henkilö- ja liikesuhteiden hallintaan. Toimialariippumaton ja helppokäyttöinen järjestelmä asiakashistorian seurantaan sekä myynninohjaukseen raportointimahdollisuuksineen.

Ohjelmisto tarjoaa taloudellisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta arkeen. Yrityksen eri toiminnot integroidusti yhtenä kokonaisuutena samassa järjestelmässä. Toimintojen ollessa samassa paikassa on yrityksen resurssienhallinta tuottavampaa ja päätöstenteko nopeampaa.

Lue lisää